Asukasinfo

Vuokralaisen tietopaketti

#  Tee muuttoilmoitus. Ilmoita uusi osoitteesi myös yrityksille, joilta saat laskuja. Ilmoita myös isännöitsijälle muutostasi, jotta talonkirjat olisivat ajan tasalla.

#  Tee sähkösopimus. Sähköyhtiöön kannattaa olla yhteydessä ajoissa, sillä sähköt saatetaan katkaista hyvinkin nopeasti edellisen asukkaan muutettua huoneistosta. Sähköjen pikakytkentä on kallis toimenpide.

#  Tee internet-liittymääsi muutos. Tämä kannattaa hoitaa jo hyvissä ajoin ennen muuttoa, sillä liittymien toimitusajat voivat olla pitkiäkin.

#  Tarkista kotivakuutus ja sen riittävyys uuden asunnon tarpeisiin. Vaadimme voimassaolevan kotivakuutuksen sekä siihen liittyvän vastuuvakuutuksen kaikilta vuokralaisiltamme, sillä vuokralaisen oman omaisuuden lisäksi kotivakuutus kattaa myös kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot (esim. vesivahinko).

# Muista että palovaroitin on pakollinen jokaisessa asunnossa ja sen hankinta sekä toiminnassa pitämisen vastuu on vuokralaissella. Jokaista asunnon alkavaa 60 m2 kohden on asennettava yksi palovaroitin. Tarkista palovaroitinten toiminta säännöllisesti ja vaihda paristot vuosittain.